Cautare

512 de rezultate pentru "9999 and 11" (2.77 secunde)
Statele Unite isi vor pastra pozitia de cea mai mare economie a lumii, cu un PIB estimat la 14.334 miliarde de dolari in 2008, respectiv 14.571 miliarde de dolari in 2009, fata de 13.808 miliarde de dolari in 2007, potrivit unui studiu al Centre for Economics and Business Research (CEBR), companie britanica de consultanta si analiza macroeconomica.
Euro Ship Management and Trading- 2. 261. 861,75 dolari; First Shipping- 2. 174. 854,56 dolari; High Seas Services- 2.
In primul trimestru al anului in curs grupul petrolier kazah KazMunaiGaz Exploration and Production (KMG EP) a anuntat, ieri, o diminuare cu 5,2% a productiei de petrol, in termeni anuali, la 2,7 milioane tone, in primul trimestru din 2009.
Exercitiul din luna august va avea o componenta cu participare nationala pe domeniul de cautare si salvare a vietilor omenesti pe mare (SAR-Search And Rescue) si alta pe domeniul de raspuns la o situatie de poluare a mediului marin cu hidrocarburi, care va avea o participare atat nationala, cat si internationala din partea tuturor celor 6 state riverane Marii Negre.
"Industry-Academia Partnerships and Pathways". El face parte din Programul Cadru de Cercetare 7 al Comisiei Europene - Sectiunea "Oameni" si are ca obiectiv principal imbunatatirea cooperarii dintre mediul industrial si cel academic/non-profit, prin intermediul unor proiecte comune de cercetare.
Power and Associates pe internet si a inclus parerile a 16.200 de persoane, care detin un autoturism al marcii respective de cel putin doi ani.
a anuntat azi semnarea unui Acord de Vanzare - Cumparare (Sales and Purchase Agreement) a 100% din Telemobil S.A., operatorul retelei Zapp Romania, catre Cosmote Mobile Telecommunications SA Group, pentru o suma totala de 207 de milioane euro.
Ilfov, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Calarasi, Arges, Olt, Buzau, Valcea, Gorj, Mehedinti, Ialomita, Mures, Constanta, Neamt, Vaslui, Iasi, Timis, Caras-Severin, Brasov, Sibiu, Covasna, Teleorman, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud and Maramures.
Cercetare Ad Hoc (Custom Research), Cercetare continua pentru bunuri electronice si electrocasnice (Retail and Technology) si Media. Pentru informatii suplimentare, vizitati website-ul nostru:
Asistenta tehnica gratuita este asigurata de TRAPEC SA - care va ajuta la planificarea investitiei de eficienta energetica si va aplica pentru obtinerea imprumutului. Tractebel Project-Managers, Engineers and Consultants (Trapec) S. A. este o companie romaneasca, membra a grupului international Suez. (C. C. )
Astfel, ExxonMobil Exploration and Production Romania Ltd. va incepe explorarea seismica pe o suprafata de 3. 000 de kilometri patrati, fiind cea mai mare suprafata explorata in Romania prin tehnica de achizitie seismica 3D.
Reprezentantul special al SUA pe probleme de energie, Richard Morningstar, numit relativ recent in aceasta functie, se afla la Bucuresti pentru a participa la Black Sea Energy and Economic Forum.
CSR’09 Responsabilitate prin inovatie este un eveniment marca Saga Business and Community si s-a desfasutrat cu sustinerea CSR Europe, cea mai importanta retea de afaceri din lume in domeniul responsabilitatatii sociale corporatiste.
Standard and Poor‘s a retrogradat, de asemenea, cinci companii din Dubai, printre care DP World si Emaar Properties, estimand ca decizia de miercuri reprezinta "esecul guvernului din Dubai de a oferi sustinerea financiara potrivita" unei companii de maxima importanta.
Who’s got the map and how I learn to read it". Indicii despre cel mai renumit brand din Romania gasesti pe http://www.cchbcjobs.ro.
Mai mult de o zecime (11%) dintre romanii chestionati declara ca folosesc produse bancare de economisire, mult mai putin decat austriecii (75%), cehii sau bulgarii (peste 2 treimi din populatie), dar mai mult decat vecinii din Ucraina, Polonia sau Serbia, mai arata studiul.
Potrivit unui comunicat al WAN-IFRA (World Association of Newspapers and News Publishers), organizatoarea conferintei, pe fondul diminuarii veniturilor din publicitate - o consecinta a recesiunii -, dar si al intensificarii competitiei de pe piata, ziarele au dezvoltat rapid noimodalitati de a genera venituri.
Romania si Ungaria sunt singurele state din Europa de Est care ofera atractivitate limitata investitorilor", a declarat Bogdan Sergentu, Head of Valuations and Consulting, DTZ Echinox.
A mai scris in 1989 o biografie a lui Pablo Picasso, pe care a numit-o "Picasso - Creator and Destroyer".
The Cry of Blood - Extra Judicial Killings and Disappearances", un raport al organizatiei Kenya National Commission on Human Rights despre incalcarea drepturilor omului in Kenya. ... Unul dintre mesaje include negarea de catre bin Laden a implicarii in atacurile din 11 septembrie.
google-analytics.com